4863.jpg

TÉLŰZŐ AJÁNLAT

Bár a busók csak február végén kezdik űzni a telet, mi már megkezdjük a hónap elejétől. :) 

télűzés receptje (legalábbis szerintem) 3 pontban a következő :) :
- meleg
- méregtelenítés
- és idő.


Meleg. Magam részéről kezdem unni a hideget. Amíg a felmelegedést a busók intézik odakint, mi megtesszük idebent. Ezért minden masszázshoz (kivéve kontraindikált esetben) MELEGÍTŐ, gyógynövényes hatóanyagú krémet kérhetsz. Ha épp akkor nincs kedved hozzá, egy kis tégelyben akár haza is viheted magaddal. :) A melegítő hatású krém segít az izmok ellazításában, az izomgörcsök feloldásában.

Méregtelenítés, felkészülés a tavaszra. Méregtelenítést évi kétszer ajánlják a szakemberek. Tavasszal és ősszel. Ilyenkor nagyobb tisztító kúrákat érdemes tartani. De a méreganyagok ettől függetlenül egész évben és folyamatosan rakódnak le. A drasztikus megoldások helyett a masszázs egy gyengéd és sokszor kellemes módszer a méreganyagok kiürítésére. A masszázs keringés fokozó hatása révén segít a méregtelenítő, kiválasztó szervek stimulálásában, és ezáltal a méreganyagok kiürítésében. 

Idő. Minden 60 vagy 90 perces masszázshoz mindenkinek, minden alkalommal PLUSZ 10 PERC kezelési idő jár. Így ha minden héten eljössz, már rögtön 40 perc INGYEN masszázst kapsz. Ugye, hogy nem rossz?! :)


Az ajánlat készpénre nem váltható. Az ajánlat időtartama a 2020. 02.01 -29 közötti időpont foglalásra és részvételre érvényes. Más kedvezménnyel nem összevonható.


Várom szeretettel időpontfoglalásod! :)