Reflexology

TALPMASSZÁZS

A MÉREGTELENÍTŐ TALPMASSZÁZS a tisztítókúrák, a méregtelenítések egy kíméletes, kellemes módja. A kezelés során a felhalmozódott toxinok távoznak a szervezetből. A szerveket behálózó idegek végződései megtalálhatók a talp egyes pontjain. Ezek a reflex zónák. Ezeknek a pontoknak az ingerlésével tudunk hatni a szervekre. A masszázs távolra ható tulajdonságának köszönhetően egyes érintett szervek energiaszintjét helyreállítjuk, még pedig olyan módon, hogy a hozzájuk tartozó reflexpontok ingerlésével, masszírozásával vérbőség alakul ki bennük, fokozódik az anyagcseréjük, a nyirokkeringésük. A MÉREGTELENÍTŐ TALPMASSZÁZS során elsősorban a kiválasztó és emésztő rendszert stimuláljuk, így a talpmasszázs nagyszerű segítséget nyújt keringési és anyagcsere panaszoknál, de jótékonyan hat a veseproblémákra is. A kezelés során kihasználjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, támogatjuk az immunrendszeredet, hisz fokozódik a működése, ezáltal erősödik is.


A kezelés részét képezi egy frissítő talpmasszázs is. A sok üléstől, állástól bedagad a láb, pang a benne lévő nyirok, ami nap végére igen csak feszít. A masszázs relaxációs hatással is bír. A láb izmai is el tudnak fáradni, hisz testünk teljes súlyát cipelik nap, mint nap. Az izmok fellazítása kihat az egész testre. Ez a relaxáció testet, lelket pozitív energiával tölt fel. Segít megbirkózni a stresszel, ellazít, és a belső lelki nyugalmat erősíti.


A talpmasszázs során csak a lábadat kell szabaddá tenned lábszár középig. A masszázs hanyatt fekve, kényelmes pozícióban történik. A kezelés után lábad megkönnyebbül, felfrissül, a testedből pedig megindul a méreg- és salakanyagok ürítése. Ez okozhat átmeneti változást, úgy, mint sötét színű, bűzös vizelet, széklet. Ez a méregtelenítés normális folyamatához tartozik.


Árak:

​Kb. 45-50 perces méregtelenítő talpmasszázskezelés – 5.600 Ft
(első alkalommal +15 perc állapotfelmérés) – 6.600 Ft

Bérletek:

5 +1 alkalmas            28.000 Ft
10+2 alkalmas            56.000 Ft

Időpont 24 órán belüli lemondása esetén a kezelés teljes árát a következő alkalommal meg kell fizetni; bérlet esetén egy alkalom kerül levonásra. A bérlet névre szóló, másra át nem ruházható.

Bérlet érvényességi idők (kiállítástól számítva): 5 alkalmas - 2 hónap, 10 alkalmas - 4 hónap 

Az árak az Áfá-t tartalmazzák. Az árlista érvényes 2019. december 1-től.

Elfogadott fizetőeszközök:

  • készpénz

  • OTP SZÉP kártya (szabadidő zseb)