GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK (GYIK)

Bárki és bármikor részvehet masszázson?

Bizonyos esetekben a masszázs többet árhat, mint használ. Néhány esetben a kezelést elutasíthatom, elsősorban a TE érdekedben. Ezért kérlek minden esetről előzetesen tájékoztass! Megértesedet köszönöm! 

Az ellenjavallatokat ITT találod.

Masszázs utáni javaslatok

 • Legyen tél vagy nyár, masszázs után a sok folyadék fogyasztása elengedhetetlen, hogy méregtelenítő hatása érvényesülni tudjon.

 • A masszázs keringés fokozó hatása miatt a vérnyomás megemelkedik, ez panaszt okozhat az arra érzékenyeknél.

 • Enyhe fokú izomláz a kezelést követő 24-36 órában előfordulhat.

 • Ha panaszaid fokozódnak a masszázst követő 12-36 órában az annak a jele, hogy a kezelés megfelelő hatással volt a testedre. Ahogy jön, úgy el is fog múlni. :)

 • A masszázs anyagcsere serkentő hatása miatt az emésztési és kiválasztási folyamatok (székelési és vizeletürítési ingerek) fokozódhatnak.

 • A kezelés mindenkiből más hatást vált ki. Van aki felfrissül tőle, van aki álmos lesz. Ez teljesen normális.

Fontos tudnivalók a Kinesio Tape-hez

 • A tapasz felrakásához zsírtalan és szőrtelen terület szükséges. Ha masszázs után kapod a tapaszt, akkor a zsírtalanításáról én gondoskodok. Uraknál szüksége esetén a szőrtelenítést is meg tudom oldani.

 • A tapasz vízálló, de a felülete pamut anyagból van, ami átnedvesedik, ezért érdemes fürdés után kicsit várni a felöltözéssel.

 • A kádban fürdés a tape fentlétéig nem javasolt.

 • Az erős izzadástól leválhat a tapasz.

 • A felragasztást követően 3-5 nap alatt kifejti a tapasz a kívánt hatást. Ezután levehető, de maradhat is fent. Kb. 1 hétnél tovább azonban nem érdemes a bőr szellőzése miatt fenntartani.

 • Levételhez vízzel vagy olajjal érdemes feláztatni.

 • Ha feljön egy kis része, de a nagyja még fent van, akkor azt ollóval le lehet vágni. Ha nem így teszünk, akkor a lejött rész könnyen beleakadhat ruhába, ami leszakíthatja az egész tapaszt.

 • Öltözéskor, törülközéskor vigyázni kell, hogy a tapasz szélei ne pöndörödjenek fel!

 • A ragasztott területtől függően (pl háti területen) célszerű a ruhában alvás, hogy az éjszakai forgolódás miatti tapasz sérülést elkerüljük.

Hogyan közelíthető meg a stúdió?

Kizárólag autóval, vagy gyalogosan.

Egy nem rég nyílt utcában van a stúdió, ezért sok navigáció még nem ismeri a címet.

Ha waze-val jössz, akkor a Faműves utca 12-t üsd be, az megtalálja.

Ha más navigációval, akkor a Sóskúti út 124-et keresd. Ott a köves úton be kell fordulni jobbra. Kb. 300 m-re az aszfaltos úttól egy sárga családi házat keress.

Parkolás díjmentesen a ház előtt lehetséges.

Hol zajlik a kezelés, mikor érkezzek?

A kezelések a saját stúdiómban zajlanak, ahol egyedül dolgozom. Recepció nincs, ezért kérlek 5-10 percnél hamarabb NE érkezz meg az időpontod előtt, mert nem tudlak fogadni. 

A stúdióm az otthonom egy különbejáratú része, ezért kérlek, tartsd tiszteletben, hogy attól, hogy otthon vagyok, még nem feltétlen tudlak fogadni. Ezért kérlek, minden esetben egyeztessünk telefonon időpontot!

Időpont lemondás, bérlet érvényesség

Időpont 24 órán belüli lemondása,esetén a kezelés teljes árát a következő alkalommal meg kell fizetni; bérlet esetén egy alkalom kerül levonásra. A bérlet névre szóló, másra át nem ruházható. Érteke készpénzre nem váltható.

Bérlet érvényességi idők (kiállítástól számítva):

5 alkalmas - 2 hónap

10 alkalmas - 4 hónap

Az ajándék alkalmakra plusz 1 hónap áll rendelkezésre.

Mivel tudok fizetni?

Készpénzzel, és OTP SZÉP kártyával (szabadidő zseb) tudsz fizetni.

Milyen anyagokkal dolgozol?

Kezeléseim során vivőanyagnak prémium minőségű hidegen sajtolt olajakat használok, amikben valódi, prémium minőségű illóolajak is találhatók. Szükség esetén egyéb gyógyhatású krémeket is "bevetek" a cél érdekében. Ezek szintén magas minőségű és hatású szerek. 

Arcmasszázs során bio, állatkísérletmentes és környezetbarát arckrémet használok. 

Ezekívül, mivel fontos számomra a környezetvédelme, kezelő lepedőim moshatóak, így óvom a környezetet a felesleges hulladéktól. Mosásukhoz természetes alapanyagú, könyvezetbarát szereket használok, melyek hatékonyságát a magas hőfokon végzett tisztítás növeli.

Mire számíthatok az első alkalommal?

Amennyiben panaszmentesen érkezel, első alkalommal akkor is végzek egy kb. 15-20 perces állapotfelmérést. Ennek során egy részletes egészségügyi kérdőívet beszélünk át, valamint feltérképezem a gerinc mozgásait és állapotát.
Ha itt kiderül valami, vagy már eleve panasszal érkezel, akkor egy alaposabb felmérés – Mozgásos Testelemzés (MoTe) következik. A MoTe során szintén egy egészségügyi kérdőív mellett néhány egyszerű mozgásos tesztet kell végrehajtanod, illetve én végzek rajtad néhány manuális vizsgálatot. Valójában ekkor kapok képet rólad, hogy hol és mivel lehet a probléma, merre induljunk el a kezelésedben, milyen eljárásra lesz szükség. Ezután meg is kezdjük a kezelést (ha Intelligen torna is szükséges), akkor az első torna anyag betanulását is.

Milyen gyakran szükséges kezelésre járni?

Masszázs esetén egészségmegőrzés céljából a heti, két heti rendszeresség ajánlott. Probléma megoldás esetén ennél sűrűbben, de ezt külön egyeztetjük.

Intelligens tornánál 3-4 hetente találkozunk. Akkor tesztelem mennyire adaptálódott a tested a torna anyaghoz. Szintet lépni csak ekkor lehet.

Manuális kezelés gyakorisága minden esetben egyedi mérlegelést igényel.

Szükség van a korábbi orvosi papírjaimra?

Igen. Kérlek, hozd el magaddal a problémáddal kapcsolatos papírokat, MR felvétel esetén a CD-t is.